SmashNL SmashNL logo SmashNL tekst

YouTube


FAQ

Special • 20 September 2008 • Utto
De Games
Heb je vragen over een Super Smash Bros. game wat betreft de basis, zoals het unlocken van nieuwe personages, kijk dan op GameFAQs. Als je wilt weten hoe je het spel op competitief niveau moet spelen, dan kun je beginnen met dit artikel en deze thread op SmashBoards. Nagenoeg alles wat je moet weten over het spel staat overigens op SmashBoards.

Toernooien

Hoe kan ik weten welke toernooien er in Nederland aan zitten te komen?
Kijk in onze toernooisectie, of kijk op het forum in het board 'Toernooien'. Nagenoeg alle Nederlandse toernooien worden hier aangekondigd.

Ik wil een toernooi organiseren. Help?
Een goede start is het lezen van onze gids bij het organiseren van toernooien, zodat je een idee krijgt wat er allemaal bij komt kijken. Voor de verschillende toernooisystemen is er deze topic over Tournament Mechanics. In de praktijk blijkt het erg lastig om als nieuwkomer meteen een goed toernooi te organiseren. Het is raadzaam om eerst een kijkje te nemen op andere toernooien en vragen te stellen bij onduidelijkheden. Je doet er ook verstandig aan om klein te beginnen. Probeer niet meteen een toernooi voor honderd man te organiseren, maar begin met een toernooi voor zestien man in je eigen woonkamer. De ervaring die je opdoet is onmisbaar bij het organiseren van een groter toernooi. Weet in ieder geval dat toernooien altijd welkom zijn en dat er altijd mensen bereid zijn om te helpen.

Ik heb gehoord dat jullie televisies verhuren voor toernooien. Waar kan ik hier meer informatie over vinden?
Ga voor meer informatie over het huren van de televisies naar deze thread op het forum.

Waar kan ik de Excel-sheet downloaden die jullie gebruiken om tijdens toernooien de inschrijvingen en betalingen te regelen?
Dit overzicht kun je downloaden door hier te klikken.

Welk programma gebruiken jullie om de organisatie van de verschillende evenementen te regelen?
Meestal gebruiken we hiervoor het gratis programma tio tournament organizer, dat je hier kunt downloaden.

Site

Wanneer is SmashNL opgericht?
SmashNL is opgericht in september 2008. Echter, de community rondom Super Smash Bros. in Nederland bestaat al sinds 2002.

Bepaalde functies werken niet! Wat nu?
SmashNL maakt gebruik van Javascript. Mocht je Javascript uitgeschakeld hebben in je browser, schakel het dan weer in. Is je probleem dan nog steeds niet opgelost, dan kun je een e-mail sturen naar webmaster_at_smash-bros.nl of het probleem posten op ons forum.