Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Brawl Power Rankings v1.0

Ze zaten er al een tijdje aan te komen en hier zijn ze dan: de allereerste Brawl power rankings van de Nederlandse smash community!
 1. Faab
 2. Jumpman
 3. Boku
 4. Gaki
 5. Marc
 6. Utto
 7. Gmoney
 8. KevinM
 9. Linkje
 10. SSJ5Goten
 11. RebazTalei
 12. Chibi
 13. istudying
 14. Riciardos
 15. Flying Dutchman
 16. Biscuit
 17. Tirso
 18. Ace Gordon
 19. Aqua
 20. Ivootjes

Het panel bestond uit Faab, Gaki, Utto, Jumpman en Marc. Waar discussie onenigheid niet kon verhelpen, werd er gestemd. Bedenk voor het reageren dat dit nog altijd meningen zijn en dat het moeilijk is om iedereen tevreden te stellen met een dergelijke lijst.

Sinds Faab Brawl is gaan spelen, is er behoorlijk wat veranderd. Hij heeft veel gedaan voor de metagame van Marth en er wordt al gesproken van de Nederlandse sephirothken.

Jumpman profileert zich sinds TNOT2 als de Joop Zoetemelk van de Brawl scene en we durven al te spreken van een “eeuwige tweede”. Misschien is Meta Knight toch niet de beste character?

Als Boku iets consistenter was geweest, had hij het misschien nog verder kunnen schoppen, maar hetzelfde kunnen we zeggen van Gaki. Deze twee zullen echt beter hun best moeten gaan doen, want op dit moment teren ze op oude glorie.

Marc en zijn solide Snake leveren hem de vijfde plek op waar hij zich sinds jaar en dag comfortabel voelt. Wat een man!

Opvallend is dat kampioen van het eerste uur Utto net buiten de top 5 valt. Waar hij in het begin nog opzien baarde met zijn geavanceerde spel en techniek, hebben verscheidene Dedede spelers dit niveau inmiddels ook bereikt en wordt het tijd om met iets nieuws te komen.

Gmoney is wat men noemt een ster in opkomst. Hij heeft nog net niet genoeg ervaring om zich te kunnen meten met de top 5 en een veteraan als Utto, maar ga zo door!

KevinM is iemand van Smashboards die graag in deze lijst op nummer 8 wilde staan.

Hoewel Linkje een stuk hoger zou plaatsen als deze rankings betrekking op 2 vs 2 hadden, moet hij zich nu tevreden stellen met de negende plaats. Hij krijgt wel een eervolle vermelding voor zijn record pijlen spammen per minuut, dat nu op 237 staat.

SSJ5Goten is als gemiddelde DBZ fanboy natuurlijk altijd in de mood voor een gevecht dat vooral heel erg lang duurt. Dacht je dat het niet slechter kon qua nicknames?

Ah, RebazTalei. Zijn Falcon is bijna net zo geweldig als zijn nickname en wie is er inmiddels niet al verminkt door deze krachtpatser? Toch schiet Captain Falcon wel eens te kort, wat Rebaz punten kost.

Chibi zei dat Marc zijn vriendin mocht hebben als hij in de top 15 zou komen. Bij deze, Chibi!

Istudying heeft inderdaad nog veel te studeren, maar zonder een schattige Aziatische vriendin kan hij het sowieso schudden.

Riciardos bewees door Ryuker te verslaan op zijn vorige Melee toernooi (met een heel klein beetje hulp van Adam) dat hij zich kan meten met de groten der aarde. Als hij vaker zou komen, zou hij hoger staan.

De Ganondorf van Flying Dutchman is niet heel erg indrukwekkend, maar volgens Utto zijn zijn blowjobs dat wel.

Onze knuffel-emo Biscuit blijft steken op de zestiende plaats. Is het het kapsel, de Snake of toch het feit dat Spaanse Vlieg niet zo goed werkt op de panelleden? Leuk geprobeerd.

Op de zeventiende plek vinden we Tirso, het ietwat forse tweelingbroertje van Jumpman. Ze delen lief en leed en beiden hebben hun weg in de Nederlandse top 20 weten te vechten. Chapeau, heren!

Ace Gordon wordt door velen gezien als het moderne boegbeeld van smash. Dat hij in Nederland neergestreken is, is dan ook een geschenk van God. Voor zijn resultaten is het jammer dat hij halverwege elk toernooi met Marc richting toiletten vertrekt, aangezien hij duidelijk de beste speler is.

Aqua speelt Falco.

And last, but certainly not least: Ivo! Hoewel hij Brawl volgens eigen zeggen niet heel erg leuk vindt, staat hij toch nog net in deze lijst. Talent? Misschien. Willekeur? Dat zeker!
Log In of Registreer om te reageren.