Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Nieuwe Gamecafe THE ESCAPIST in Arnhem!!!

Wij zijn Iven en Phileas en wij zijn onlangs een gamecafe in Arnhem gestart, genaamd The Escapist. In dit gamecafe bieden we onder andere (competitief) SuperSmashBros aan! Wij willen graag dat de smashgemeenschap en gamers in het algemeen kennis maken met onze unieke gamecafe. Het gamen in ons cafe is geheel kosteloos, maar wij willen graag wel dat er consumptie wordt genuttigd. Ons hoofddoel om gamers te verenigen en een ontmoetingsplek te geven.

Wij hopen dat dit concept aanslaat en gamers een vaste leuke plek hebben om samen te komen gamen op een oldskool manier: "Samen op de bank"! Supersmashbros is een van onze favoriete games en wat is er leuker dan met Smashers uit de regio op een vaste leuke plek te kunnen spelen? Op korte termijn willen wij verschillende toernooien organiseren en vragen jou om deel te nemen hieraan en /of met het helpen van het organiseren van een toernooi. Bekijk onze website theescapistcafe.nl als je interesse hebt of mail ons op the.escapist026@gmail.com

Reacties

  • juni 2016 aangepast
    tesc16-8.jpg

    tesc10-1.jpg
  • hey, op jullie website staat Smash Brawl en WiiU... maar ik denk dat je beter kan gaan voor WiiU en Melee want daar is veel meer vraag voor, brawl word helemaal niet meer competitief gespeeld (bij de: Van welke game wil jij graag 'n toernooi spelen?)
  • yeah. smash 4 heeft brawl vervangen.
  • Ja, het klopt dat SSB4 en Melee het populairst zijn, maar er is hier en daar wel animo voor Brawl en we willen deze mensen gewopnweg niet uitsluiten en mochten er genoeg aanmeldingen zijn in de toekomst zullen we een toernooi organiseren, al is het maar omdat die groep mensen dat blijkbaar willen. Wij bieden natuurlijk ook Melee (toernooien) aan. Melee staat bij ''onze'' games vermeldt TNTBlowzup!
Log In of Registreer om te reageren.