Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Spelers Enschede gezocht voor a.s. vrijdag

Ik werk op de retroafdeling bij een lokale gameshop in Enschede, waar komende vrijdag een soort open avond is.
Zie https://www.gameshop-twente.nl/afb/upload/ticket_gamenight.jpg (http://imgur.com/f1DyjdG)

Het zou leuk zijn als wat Melee spelers hun kunsten komen vertonen in de retrokelder, en wie weet kunnen we wat brainstormen over een toekomstig toernooi op onze lokatie.

Reacties

 • Ik zal morgen zeker proberen te komen! Zou nice zijn als we hier in het oosten ook een toernooi krijgen!

  Speel je zelf ook? We hebben een groepsapp van melee spelers in overijsel / gelderland. Laat maar weten of we je toe moeten voegen!
 • Nee ben zelf (nog) geen speler, maar een tijd terug sprak ik een Melee speler in de winkel dus vandaar dat ik op 't idee kwam hier eens te posten. Sowieso is het altijd leuk om goede spelers/speedrunners aan het werk te zien :D Misschien tot morgen!
 • Dan hebben we elkaar waarschijnlijk al eens gezien want ik heb het toen inderdaad in de winkel gevraagd. Tof dat je je zo inzet voor onze community man!
 • Gameshop Twente is nogal lastig met hosten van Toernooien i.v.m. het feit dat ze een marketing afdeling hebben.
  Tenminste dat is het meeste wat ik eruit heb gekregen en wat ze mij vertellen!
  Misschien dat het jou wel lukt. Ik wens je in ieder geval veel succes. Als je hulp nodig hebt, laat het mij anders weten. Ik weet nog wel een paar goede locaties in deze regio om te hosten.

  Groet,

  Dyanketo
 • Even dit oude topic uit de kast getrokken als aankondiging voor de volgende gamenight bij de Gameshop Twente! Wederom komende vrijdag, dit keer dus 9 februari. Op de bovenverdieping sluit ik mijn OSSC met GameCube en Melee erin aan (andere GameCube spellen mogen er natuurlijk op gespeeld worden), en nieuwere Smash Bros edities kunnen hier ook gespeeld worden. Beneden is de gezellige retrokelder waar (mochten we deze eind van de week hebben) de N64 Smash Bros gespeeld kan worden. En natuurlijk veel andere leuke dingen!
  Toegang vanaf 19:00

  ticket_gamenight.jpg
Log In of Registreer om te reageren.