Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!

Dutch Smash Awards 2012 - De Uitslag!

oktober 2012 aangepast in SmashNL
De campagnes zijn gevoerd en de stemmen geteld. Hieronder volgt de uitslag van de Dutch Smash Awards 2012! Over de uitslag kan worden gecorrespondeerd, maar dan moet je wel een uur tegen Utto’s Jigglypuff spelen en dat wil niemand, inclusief Utto.

Forum

Slechtste nickname, all-stars

RebazTalei
ssj5goten

Hij blijft beweren dat het zijn echte naam is, maar wij weten wel beter: RebazTalei is opnieuw verkozen tot allerslechtste nickname! In dit illustere gezelschap is dat een prestatie van formaat en het had niet veel gescheeld of ssj5goten had goud gewonnen. Utto verschuilt zich overigens al enkele weken in de ambassade van Ecuador te Londen, maar Linkje is nog gewoon in het wild op te blazen (hint).


Irritantste poster

Avalancer
Linkje

Een jaar geleden had nog niemand van hem gehoord. Nu domineert hij de boards met vervelende opmerkingen, memes en het heilige voornemen om een reactie te plaatsen op alles wat ooit gepost is. Zonder de Mafiabonus heeft hij echter nog een lange weg te gaan voor de hoogste postcount, die is nog altijd in de ijzeren greep van Perfect Vegetto. Eervolle vermelding voor Linkje, wiens talent voor shitposten zich nog steeds doet gelden.


Beste quote, all-stars

"Ik heb je geownd zoals ik had moeten doen." –TiRune
"Nee, nee, kom op!" -Ivo' /"MIJN STEEN!" –MrSilver

Een ruime overwinning voor Tijmen en zijn arrogantie. Dit was rond de tijd dat hij met Jigglypuff een Fransman campte op Onett, door achter de schoorsteen te gaan zitten. Chimneycampen werd een ding, Onett werd gebanned en ergens in Frankrijk geeft iemand nog steeds over bij elke schoorsteen die hij ziet. Tijmen, gefeliciteerd!


Toernooi

Beste smasher (Melee)

Amsah
Remen

Remen doet hard zijn best om de titel van beste Nederlandse smasher na een jaar of zes weer terug te pakken, maar hij heeft het publiek nog niet voor zich gewonnen: Amsah is, met een paar stemmen verschil, nog steeds de beste van Nederland. Komend seizoen de confrontatie tussen Rapeman en de man die gewoon “smash” in zijn naam heeft staan, mis het niet!


Meest talentloze smasher (Melee)

Jeffz0r
The Paprika Killer

Jeffz0r is talentloos en vruchtbaar en niet bang om een combinatie van deze kwaliteiten in te zetten. Hij is sinds 2005 naar meer dan 70 toernooien geweest, heeft nog tegen Ken gespeeld en is een ervaren toernooihost. Desondanks is het altijd weer zweten als iemand z’n kleine zusje tegenover hem plaatst en moet er slim gecounterpickt worden om de set tot een goed einde te brengen. Dat je nog maar vele jaren mag functioneren als referentiepunt voor beginnende spelers!


Meest talentloze smasher (Brawl)

Jeffz0r
(Prince) Shadow

De Melee en Brawl communities zijn het zelden zo eens. Je kunt er lang en kort over praten, maar als je op je eigen toernooi van Dave en Ryuker verliest in Brawl, is het tijd om iets anders te gaan spelen.


Meest veelbelovende amateur (Melee)

Fays
Ace

Ace heeft vaker de amateurbracket gewonnen dan wie dan ook, maar moet het toch afleggen tegen Fays. Dit kan twee dingen betekenen:
1. Mensen beginnen door te krijgen dat Ace sandbagt en helemaal geen amateur meer is.
2. Mensen geloven de mythes over Fays, geschreven door Fays.
Desondanks is het Fays van harte gegund, als hij maar geen Fernandez wordt.


Gayste speler (Melee)

Avalancer
Shino

Toen ik laatst bij Rutger was, hoorde ik middenin de nacht een oorverdovend gekrijs uit zijn kamer komen. Ik deed een kaars aan en snelde ernaartoe, alwaar ik de beste man bezweet en in tranen aantrof. “Weer die droom?”, vroeg ik begripvol. “Ja”, kreunde Rutger, “twee eskimo’s die me vastpakten en urenlang bepotelden, daarna braken ze ook nog m’n rug.” Het was even stil. “Vond je het stiekem niet een beetje lekker?”, vroeg ik, waarop Rutger me een schalkse glimlach toewierp.


Gayste speler (Brawl)

Ze zijn allemaal gay!
Orion

Orion heeft kranig geplankt om de titel voor zichzelf te winnen, maar de skill ceiling van Brawl is dusdanig laag dat iedereen gewoon gay is. Gefeliciteerd, Brawl community!


Meest campy Falco

Fernandez
TrickerL

“Waarom zou ik naar jou toe komen? Ik heb wapens en een ondoordringbare verdediging, kom jij maar naar mij!” Na deze woorden werd van 1914 tot 1918 een loopgravenoorlog uitgevochten die vele duizenden jongemannen het leven kostte, ondanks het feit dat niemand meer dan een paar meter opschoot. Bijna 100 jaar later is er weer een man opgestaan die erg gecharmeerd is van deze manier van “vechten” en deze award is dan ook voor de kampeerschool van Fernandez, met als beste leerlingen TrickerL, Gregs, Trained n00b en Fays.


Dit onwaarschijnlijke team wil ik het liefste zien (Melee)

Adam & Jeffz0r/Marc & de zus van Avalancer

De één zegt dat Adam Jeffz0rs familie vermoord heeft, de ander dat Jeffz0r Adam ooit heeft afgewezen als vader van zijn kind. Hoe het ook zij, de twee mogen elkaar niet zo en men zou deze greatest rivals dan ook graag zien samenwerken. Adam wordt nu al door zijn partner omlaag getrokken, want ze moeten hun eerste plek delen met de droomstart van de perfecte combinatie die de metagame van teams voor eeuwig zal veranderen: Marc en de zus van Avalancer!


Dit onwaarschijnlijke team wil ik het liefste zien (Brawl)

Jumpman & Jumpman
Budget Player Cadets trol & Jumpman/Plank & Jumpman

Het leek er al snel op dat Jumpman hier een award in de wacht zou gaan slepen, maar hij is zo populair dat men hem het liefst ziet teamen met… Jumpman! Hoewel, zoals Remen al aangaf, de kans groot is dat de Jumpmen niet van elkaar af kunnen blijven, zou de combinatie wel eens hoge ogen kunnen gooien. Er zijn momenteel onderhandelingen gaande om Tirso genetisch enigszins aan te passen. Mocht dit mislukken, dan ziet men Jumpman ook graag teamen met één van de lelijkste mensen in de geschiedenis of één van de slechtste toernooihosts in de geschiedenis.


Allerlei

Beste ritmegevoel

Thomaz
Adam

Het is niet makkelijk om als blanke door te breken in dingen waar je simpelweg de genen niet voor hebt. Hij was al de beste danser (wisten jullie dat Michael Jackson is overleden toen hij zijn moves probeerde na te doen?), nu heeft hij ook het beste ritmegevoel. Momenteel is Thomaz in training om Usain Bolt eruit te lopen.


Meest verbitterde smasher

Utto
Enig

Hij is oud, moe en ademt zout, waarmee hij andere notoire kankeraars ver achter zich laat. Gedumpt door z’n Peach, gebroken door Avalancer en wegkwijnend in de duisternis van Jigglypuff. Rutger, deze is voor jou.


Grootste drugsgebruiker

CorteX
Ace

“Cortex, wat is jouw doel in het leven?”, vroeg ik onze knuffeljunk recent. Ondanks de drie naalden in z’n arm, nam hij de tijd om serieus na te denken en zei na een half uur: “Doodgaan op m’n 27e, zoals alle grootheden.” “Gaat het je lukken, denk je?”, was mijn logische vraag na het horen over dit ambitieuze plan. “Het zal moeilijk worden om niet op m’n 26e al het loodje te leggen, maar als Falcon weer goed is in smash 4, is het wel te doen.”


Mooiste natuurkundeboek

Enig
Remen

Hij staat vaak opeens achter je met een observatie, anekdote of kutopmerking over Fernandez. Soms is dat niet genoeg en neemt hij zijn natuurkundeboek mee om zijn status als alfa-man nog eens te onderstrepen. Enig, jij hebt de mooiste.


Gaarste buitenlander (Melee)

Fuzzyness
Enig/Leffen

Het was een taaie strijd, maar dit kon er maar één zijn. De ultieme gaylord (op Ronaldo na), de man die Yuna zaad gevoerd heeft en de Falcon main met het grootste ego: de Fuzzy Faggot. Enig, Leffen en Rocky maken hopelijk aantekeningen, want er is geen twijfel dat de fakkel op een dag doorgegeven wordt aan één van deze drie karikaturen.


Grootste homo

Cristiano Ronaldo
Elke Jigglypuff-speler

Het was een hevige strijd tussen elke Jigglypuff-speler en de grootste kontridder in het betaald voetbal, maar Cristiano Ronaldo laat zich niet resten en claimt de prijs die hem toekomt. Waarschijnlijk leest hij dit, want hij Googlet elke ochtend als eerste z’n naam, terwijl hij zich laat pijpen door Fuzzyness, Captain Falcon en/of een paar player escort jongetjes. De grote Ronaldo zou Utto kunnen ruïneren met een rechtszaak wegens smaad, maar dat doet hij niet, want hij weet dat het waar is. Bovendien valt van een kale kip niets te plukken.


Jeffz0r award

Ivo gaat op reis naar Engeland (voor SNY) en neemt bewust geen paspoort mee./Mew2King gaat naar Japan met 200 dollar in de verwachting dat hij meer kan winnen met money matches, die daar illegaal zijn. Hij kotst ook de futon van Nietono onder en heeft na twee dagen geen geld meer. Hij moet nog een paar weken overleven tot het toernooi in kwestie (SRT).

De meeste mensen nemen hun paspoort mee naar het buitenland, zo niet Ivo. Hij vindt het allemaal maar onzin en daar heeft de douane zich bij neer te leggen. In de echte wereld wordt Ivo ondertussen nog steeds alom gehaat voor de acties die twee auto’s met smashers en een auto met ons verder onbekende mensen heeft gedupeerd. Hij mag de award voor levensfaal delen met de autistische plaag uit New Jersey (nee, niet Orion), die overigens wèl nog steeds z’n mannetje staat in Melee. Tot slot verdient Jeffz0r eigenlijk een Jeffz0r award voor het niet winnen van z’n eigen award.


Troostprijs voor old school helden

MrSilver/Reffie

De vader van de Nederlandse smash community en de grootste smashnazi ooit mogen met trots deze prijs in ontvangst nemen, al is de kans klein dat één van hen dit leest. MrSilver en Reffie, proficiat!Dat was het voor 2012. Dank aan de stemmers:

Avalancer
RebazTalei
Remen
guus
Marc
T
Fernandez
Shino
Jeffrey
blood
Dave
Bornfidelity
Lawrencelot
Utto
The Paprika Killer
GOAT
Ace
Ryuker
Beunhaas
Linkje
Xonar
Jeapie
CODE
Thomaz
mind trick
Jumpman

Wordt vervolgd?

Reacties

Log In of Registreer om te reageren.